Masaj Anticelulitic / Bambus

Masaj anticelulitic cu bete de bambus !

Masaj anticelulitic cu bete de bambus este o metoda foarte eficienta de diminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind vizibil in multe cazuri inca de la primele sedinte.

Totusi, se recomanda o serie de minimum zece sedinte de masaj anticelulitic cu bete de bambus la o distanta relativ mica de timp intre ele pentru ca rezultatele sa fie profunde si de durata.

Procedura de masaj anticelulitic pentru combaterea celulitei are un important rol estetic, prin faptul ca reduce tesutul adipos si actioneaza favorabil asupra zonelor afectate de celulita.

Sedintele de masaj anticelulitic amelioreaza functionarea sistemului imunitar care poate deveni deficitar dupa perioade prelungite de stres sau datorita dereglarilor sau disfunctiilor hormonale.

Sedintele de masaj anticelulitic combinate cu un stil alimentar corect si echilibrat duc la eliminarea toxinelor din tesuturi redand pielii elasticitatea. Acesta actioneaza implicit si asupra musculaturii, articulatiilor si ligamentelor.

Pentru a fi tinuta sub control, celulita trebuie sa fie in primul rand inteleasa, in raport cu cauzele aparitiei sale. Problemele de la niveul tesuturilor conjunctive, tulburarie hormonale, procesele inflamatorii din organism sau regimul incorect de viata genereaza aparitia celulilei comportamentale sau celulita estetica.

Beneficiile sedintelor de masaj anticelulitic cu bete de bambus :

 • Netezirea si imbunatatirea spectului pielii.
 • Micsorarea circumferintei corporale si accelerarea disparitiei grasimilor suplimentare.
 • Diminuarea si disparitia celulitei.
 • Tratarea eficienta a celulitei si a vergeturilor.
 • Dezintoxicare intensiva a organismului.
 • Silueta zvelta.
 • Intensificarea circulatiei sanguine.
 • Înlaturarea depunerilor minerale suplimentare.

Scopul masajului anticelulitic este acela de a remodela aspectul tesutului adipos si de a indeparta celulita intr-o proportie mare.

Terapeutul actioneaza asupra zonei afectate (picioare, fese, brate ...), in sesiuni repetate, astfel va reduce aspectul de coaja de portocala.

Principalul beneficiu al masajului anticelulitic este imbunatatirea circulatiei sanguine, ceea ce conduce la reducerea si eliminarea depunerilor grase in timp.

Presiunea directa si miscarile circulare elibereaza tensiunea locala de la nivelul muchilor, facilitand buna trecere a fluxului sanguin.

Eficacitatea masajului anticelulitic creste prin asocierea acestuia cu alte tratamente eficiente in eliminarea celulitei.

Recomandam sa se efectueze 2-3 sedinte pe saptamana. Celulita se amelioreaza semnificativ dupa un tratament de 5 sedinte

Imbunatatirile majore se obtin daca masajul anticelulitic este insotit de o dieta sanatoasa si multa miscare. Prin intermediul masajului anticelulitic, corpul se remodeleaza, nu se slabeste in kilograme, ci in centimetri.

Centrul de Remodelare Corporala Abba Salon din Bucuresti acorda o mare importanta procedurii de masaj anticelulitic cu bete de bambus oferit intr-un cadru deosebit, in zona Dorobanti | Stefan Cel Mare | Piata Victoriei,  Sector 1 , Bucuresti .

Vizualizati si pagina noastra de Facebook pentru ofertele actuale.

* Rezultatele clientilor nostri sunt variabile. Fiecare client poate sa obtina rezultate in functie de varsta, sex, starea generala de sanatate si frecventa tratamentului. Vei pleca de la noi relaxat si cu un corp mai frumos. Te asteptam oricand pentru un rasfat complet.

1 Response

 1. Alina
  Nota 10! In alte saloane masajul este o simpla mangaiala! Nu se compara cu calitatea experimentata la Abba
 2. […] Masaj anticelulitic Bucuresti cu bete de bambus […]
 3. […] cresterea elasticitatii si fermitatii pielii, normalizarea glandelor sebacee si sudoripare. Masaj anticelulitic Bucuresti – cu bete de bambus ajuta la relaxare, eliminand oboseala si stresul. De asemenea, […]
 4. […] cresterea elasticitatii si fermitatii pielii, normalizarea glandelor sebacee si sudoripare. Masaj anticelulitic Bucuresti – cu bete de bambus ajuta la relaxare, eliminand oboseala si stresul. De asemenea, […]

error: Site protejat de legea drepturilor de autor !

Profita de Super Oferta ABBA SALON
50 de minute de Masaj Anticelulitic, la numai 58 RON
!
Suna acum - 0726 483 753