Masaj Terapeutic

Masaj Terapeutic - Remodelare Corporala Bucuresti

Masaj Terapeutic | Centrul de Remodelare Corporala Abba Salon acorda o mare importanta tuturor tipurilor de masaj. Echipa noastra va asteapta pentru a va oferi un masaj terapeutic dupa cele mai inalte standarde. Veti beneficia aici de un cadru intim si placut.

Masajul terapeutic se practica de mii de ani. In prezent, exista cel putin 80 de stiluri de masaj terapeutic, in functie de tehnica folosita, de miscarile utilizate si de presiunea exercitata. Masajul medical nu inlocuieste medicatia, ci este complementar acesteia.

Masajul terapeutic actioneaza benefic asupra corpului in intregime. Masajul imbunatateste circulatia singelui si limfei si determina modificari in structura sangelui, imbogatindu-l cu oxigen cu 10 – 15 % mai mult.

Beneficiile masajului terapeutic:

  • ajuta la detensionarea muschilor contractati si ii stimuleaza pe cei slabiti, flasci. Masajul nu mareste in mod direct forta musculara, insa poate grabi recuperarea dupa oboseala ce survine in urma exercitiilor.  De asemenea, masajul intinde usor muschii si tesuturile, sustinind mentinerea elasticitatii lor.
  • mareste secretiile si excretiile corpului. S-a demonstrat ca masajul mareste producerea sucurilor gastrice, salivei si urinei. De asemenea, are loc o excretie marita de nitrogen, fosfor anorganic si clorura de sodium (sare), ceea ce mareste rata metabolica (utilizarea materialului absorbit de catre celulele corpului).
  • echilibreaza sistemul nervos calmandu-l sau stimulandu-l, in functie de ce efect are nevoie individul in acel moment.
  •  imbunatateste starea pielii. Masajul actioneaza in mod direct asupra functiei glandelor sebacee (uleioase) si glandelor sudoripare, care mentin pielea lubrefiata, curata si racoroasa. O piele dura, lipsita de elasticitate, poate deveni moale si supla.
  • influenteaza organele interne. Prin stimularea directa sau indirecta a nervilor ce alimenteaza organele interne, vasele de singe ale acestor organe se dilata si permit o alimentare marita cu singe.

In cadrul masajului terapeutic introducem si masajul cu pietre vulcanice, reflexoterapia si drenajul limfatic caruia ii acordam o importanta speciala si o pagina aparte.

Centrul de Remodelare Corporala Abba Salon acorda o mare importanta tuturor tipurilor de Masaj Terapeutic. Va garantam acest serviciu la cele mai inalte standarde, intr-un cadru deosebit, pozitionat central in zona Dorobanti / Perla, mai exact la jumatatea distantei intre metroul de la Stefan Cel Mare si metroul de la Piata Victoriei, zona Sector 1, in inima Bucurestiului.

Comments are closed.

error: Site protejat de legea drepturilor de autor !

Profita de Super Oferta ABBA SALON
50 de minute de Masaj Anticelulitic, la numai 58 RON
!
Suna acum - 0726 483 753