Beneficii tratamente faciale

Femeia modernă schimbă povestea şi … merge singură după elixirul frumuseţii, la salon!

Vino la Abba Salon şi beneficiază de tratamente faciale personalizate în funcţie de nevoile tenului tău, într-un ambient plăcut, în care meloterapia şi aromoterapia te vor relaxa cu siguranţă!

Chiar dacă ai un ten problematic, nu este cazul să te demoralizezi. Comunicarea este esenţială – în viaţă, în general, dar şi atunci când mergi la un salon ! Nu ezita să vorbeşti deschis cu echipa noastră despre tratamentul facial care ţi se potriveşte cel mai bine !

La Abba Salon, ţi-am pregătit o serie de tratamente faciale personalizate, care pun accentul pe ameliorarea şi tratarea diverselor probleme ale unor tipuri de ten sensibile. De asemenea, este bine să investeşti şi în prevenirea apariţiei problemelor tenului, în funcţie de moştenirea genetică pe care o ai şi de problemele anterioare.

Poţi opta între:

CURĂŢARE TEN
TRATAMENT FACIAL TEN MATUR
TRATAMENT FACIAL ANTI-AGING
TRATAMENT FACIAL PENTRU TENUL SENSIBIL ŞI CUPEROZIC
TRATAMENT FACIAL CU MICRODERMABRAZIUNE
TRATAMENT FACIAL ULTRASUNETE – HIDRATARE ŞI VITAMINIZARE
TRATAMENT FACIAL OXIGEN HIPERBARIC
TRATAMENT FACIAL CU RADIOFRECVENŢĂ

La prima şedinţă se va face o analiză atentă a tenului tău, stabilindu-se o schemă complexă de tratament, în funcţie de nevoile tale. Vei simţi efecte benefice încă de la prima şedinţă, dar, pentru rezultate spectaculoase şi pe termen lung este nevoie, în medie, de 5 până la 10 şedinţe, în funcţie de problemele specifice tenului tău.

Consultă-te cu echipa noastră şi află mai multe detalii despre abonamente sau promoţiile noastre!

Comments are closed.

error: Site protejat de legea drepturilor de autor !

Profita de Super Oferta ABBA SALON
50 de minute de Masaj Anticelulitic, la numai 58 RON
!
Suna acum - 0726 483 753