Cavitatie Ultralipo

Tratament Cavitatie Ultralipo - cea mai eficienta terapie anticelulitica.

Rezultatele procedurii sunt echivalente lipoabsorbtiei chirurgicale, pierzand centimetri la fiecare sedinta, astfel se produce eliminarea completa a depozitelor adipoase, si nu doar diminuarea lor! Efectul anticelulitic este GARANTAT! Cavitatia ultralipo se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care provoaca comprimari si dilatari ale vacuolei de grasime. Datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de gaz (bule cavitationale) si succesiva lor implozie, rupand in acest fel membranele celulelor adipoase. Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic catre ficat si rinichi, de unde se va elimina cu ajutorul unei foarte bune hidratari.

Beneficiile CAVITATIEI ULTRALIPO:
-reactivarea microcirculatiei periferice si a drenajului lichidelor stagnante
-imbunatatirea tonusului si elasticitatii pielii
-eliminarea completa a aspectul de coaja de portocala
-elimina clasicii noduli celulitici
-realizeaza o buna oxigenare si revascularizare a tesutului subcutanat

In timpul tratamentului de la Centrul de remodelare corporala Abba Salon puteti percepe un sunet mai mult sau mai putin intens, in functie de sensibilitatea auditiva individuala. In orice caz acest fenomen se verifica in primele sedinte apoi acesta se diminueaza. Tratamentul este placut si recomfortant. NU se simte in niciun caz durere.

Dupa tratamentul cu cavitatia ultralipo, datorita drenarii limfatice, probabil ca veti transpira mai mult decat de obicei, efect absolut firesc si pozitiv pentru ca asigura eliminarea temeinica a toxinelor.

Etape Tratament Cavitatie ultralipo

La Abba Salon aceasta terapie se desfasoara in 2 etape, ultima etapa fiind drenajul limfatic. Drenajul limfatic poate fi facut printr-un masaj manual, prin electrostimularea ganglionilor limfatici sau prin presomasaj. Drenajul limfatic este obligatoriu ca ultima etapa a cavitatiei, intrucat membranele ce tineau legate intre ele celulele grase au cedat datorita cavitatiei si tot ce s-a eliberat: toxine, trigliceride, colesterol, retentia de apa, metale grele, tesut gras, acum “stau pe loc”. Asadar, trebuie mobilizate pentru a fi preluate de catre circuitul limfatic si eliminate prin ficat si rinichi. Eliminarea acelor reziduri grase, toxice, se face cu drenajul limfatic. Iata deci de ce este atat de important si obligatoriu de efectuat acest drenaj. La nivelul ficatului, organismul se va resimti dupa cavitatie ca si dupa consumarea unei fripturi grase de porc sau mai mult.
Chiar din primele sedinte de liposuctie virtuala scapati de 3-4 centimetri. Rezultatele depind de stratul adipos si de vechimea acestuia. Cavitatia ultalipo permite spargerea adipocitelor pentru totdeauna. Rezultatele tratamentului de la Abba Salon cu cavitatia ultralipo ofera rezultate uluitoare.

Recomandari pentru tratamentul cu Cavitatie Ultralipo.

1. Cu o zi inainte de tratament sa nu consume grasimi si sa tina o dieta bazata numai pe alimente cu un continut mic de grasimi
2. Dupa tratament se vor bea 2-3 l de apa plata. Acesti 2 l sunt obligatorii!! Ar fi minunat sa se consume si 2-3 cani de ceai neindulcit/zi.
3. Sa se faca miscare cat se poate post cavitatie, foarte benefic fiind urcatul scarilor, mersul pe jos sau alergarea usoara.
4. 72 de ore dupa tratament este interzis sa se consume alimente cu un continut mare de grasimi. Se recomanda salate, lactate degresate, fructe fara un continut ridicat de zahar, cereale etc.

Contraindicatii cavitatie ultralipo:
Astm bronsic, cancer, tromboflebita, hipertrigliceridemie, steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, pietre la rinichi, leziuni dermatice, boli de piele, epilepsie, boli cardiace, afectiuni vasculare grave, tija metalica, interventii chirurgicale recente (5-6 luni), sarcina, alaptare.

Centrul de Remodelare Corporala Abba Salon acorda o mare importanta aferenta procedurii de Tratament Cavitatie Ultralipo. Va garantam acest serviciu la cele mai inalte standarde, intr-un cadru deosebit, pozitionat central in zona Dorobanti / Perla, mai exact la jumatatea distantei intre metroul de la Stefan Cel Mare si metroul de la Piata Victoriei, zona Sector 1, in inima Bucurestiului.

Va rugam sa vizualizati intreaga noastra gama de masaje urmand linkul de mai jos
https://abbasalon.ro/corporale/

1 Response

  1. Oana
    Am efectuat aceasta procedura la Abba salon cu rezultate foarte bune. Raport caliate / pret / locatie, foarte OK. Recomand

error: Site protejat de legea drepturilor de autor !

Profita de Super Oferta ABBA SALON
50 de minute de Masaj Anticelulitic, la numai 58 RON
!
Suna acum - 0726 483 753