Masaj de Relaxare

Masaj de relaxare - este cea mai buna metoda prin care poti scapa de stres si poti dobandi o de spirit excelenta. Centrul de Remodelare Corporala Abba Salon acorda o mare importanta tuturor tipurilor de masaj. Echipa de la Abba Salon va asteapta pentru a va oferi un masaj de relaxare la cele mai inalte standarde, intr-un cadru deosebit, pozitionat central in zona Dorobanti / Perla, mai exact la jumatatea distantei intre metroul de la Stefan Cel Mare si metroul de la Piata Victoriei, zona Sector 1, in inima Bucurestiului.

Este un masaj general, al intregului corp, care are ca scop eliminarea rapida a oboselii, relaxarea musculara. Este extrem de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata. Centrul de Remodelare Corporala Abba Salon recomanda tuturor sa faca macar o sedinta de masaj pe saptamana. Veti ramane uimiti de efectele remarcabile pe care acesta le are. Masajul de relaxare actioneaza in principal asupra pielii si prin intermediul ei si asupra straturilor mai profunde.

Unul dintre beneficiile imediate ale masajului este sentimentul de relaxare deplina si calmare a sistemului nervos. Aceasta se intimpla datorita faptului ca masajul stimuleaza producerea de endorfine, substanta chimica din creier care produce sentimentul de fericire. De asemenea se reduce nivelul hormonilor de stres, precum adrenalina, cortisolul si norepinefrina. Cercetarile indica faptul ca nivelul crescut de hormoni de stres dezechilibreaza sistemul imunitar. Unele dintre beneficiile masajului sint si reducerea tensiunii musculare, o circulatie imbunatatita, stimularea sistemului limfatic, reducerea nivelului de hormoni de stres, marirea mobilitatii si flexibilitatii incheieturilor, tonus al pielii mai bun, vindecarea mai rapida a leziunilor la nivelul tesutului moale, acuitate mentala, reducerea anxietatii si depresiei.

Efectele masajului de relaxare:

– Imbunatateste functionarea aparatului cardiocirculator,

– Imbunatateste circulatia cerebrala si prin aceasta stimuleaza memoria, atentia , capacitatea de concentrare si puterea de munca,

– imbunatateste considerabil randamentul la locul de munca, se imbunatateste circulatia veno-limfatica, imbunatateste functionarea aparatului respirator,

– imbunatateste starea generala a pacientului, se reduce oboseala musculara se imbunatateste somnul.

Centrul de Remodelare Corporala Abba Salon acorda o mare Masajului de Relaxare. Va garantam acest serviciu la cele mai inalte standarde, intr-un cadru deosebit, pozitionat central in zona Dorobanti / Perla, mai exact la jumatatea distantei intre metroul de la Stefan Cel Mare si metroul de la Piata Victoriei, zona Sector 1, in inima Bucurestiului.

Va rugam sa vizualizati intreaga noastra gama de masaje urmand linkul de mai jos
https://abbasalon.ro/masaje/

Deasemenea puteti regasi pe pagina noastra de Facebook toate promotiile in desfasurare
https://www.facebook.com/abbasalon.ro

Comments are closed.

error: Site protejat de legea drepturilor de autor !

Profita de Super Oferta ABBA SALON
50 de minute de Masaj Anticelulitic, la numai 58 RON
!
Suna acum - 0726 483 753