Vacuum Corporal Endermologic

vacuum corporal bucuresti

- Tratament Anticelulitic Non-Invaziv -

Tratament Vacuum Corporal = medicina estetica non-chirurgicala

Vacuum Corporal Bucuresti | Terapia cu vacuum este un tratament care utilizeaza dispozitivul vacuumatic pentru a masa corpul și a ajuta la reducerea si eliminarea celulitei, indiferent de stadiul in care se afla, ajutand la disparitia cauzelor ce duc la aspectul de coaja de portocala al pielii.

Dispozitivul aspira pielea, ceea ce ajuta la descompunerea celulelor adipoase si la imbunatatirea circulatiei sangelui. Terapia s-a dovedit a fi eficienta in reducerea celulitei si la tonifierea corpului, dar si la imbunatatirea aspectului pielii. Este unul din cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei.

Tratamentul se foloseste de presiunea vacuumatica generata de aparatul de ultima generatie folosit, pentru a masa corpul, evidentiindu-se astfel ca unul din cele mai eficiente tratamente anticelulitice.

Presiunea vidului si aspiratia ajuta la descompunerea celulelor adipoase si la netezirea aspectului celulitei. Acest tratament se face adesea impreuna cu un masaj anticelulitic, care ajuta si mai mult la descompunerea celulelor adipoase si la imbunatatirea circulatiei. Rezultatul este un aspect mai neted, mai tonifiat, care poate fi observat aproape imediat, astfel se realizeaza o stare de bine de invidiat, favorizandu-se drenajul limfatic si imbunatatinf fermitatea pielii.

 

- Definirea Procedurii si Avantajele Acesteia-

Beneficiile unei Terapii cu Vacuum Corporal ?

Terapia cu vacuum foloseste presiunea negativa a aparatului, executand astfel masaj de tip aspiratie, ce realizeaza o exfoliere delicata a pielii, restabilind luminozitatea naturala a acesteia. Există multiple beneficii ale terapiei cu vacuum, printre care:

 • Creșterea fluxului sanguin.
 • Stimularea producției de colagen
 • Rezultate excelente in lupta contra celulitei
 • Sparge, elimina si impiedica formarea altor celule grase (adipoase)
 • Dreneaza toxinele corpului
 • Reda stralucirea si luminozitatea pielii
 • Efect anticelulitic profund
 • Imbunatateste atat circulatia limfatica, cat si cea venoasa
 • Imbunatateste metabolismul
 • Edemele sunt eliminate, iar ulterior previne reformarea
 • Intareste sistemul imunitar si aportul de substante nutritive
 • Relaxeaza musculatura si o detenesioneaza

Pentru beneficii si rezultate uimitoare, recomandam combinarea cu masajul anticelulitic, cu ajutorul acestei formule veti slabi in centimetri, precum si in kilograme.

Avand rol determinant in imbunatatirea circulatiei limfatice, diminueaza stratul de grasime, avand totodata rezulate spectaculoase intr-o perioada scurta. Astfel ca multiple beneficii se traduc ca imbunatatiri substantiale la nivelul pielii. Aparatul de masaj cu vacuum folosit de Abba Salon este unul de ultima generatie, cu rezultate excelente in a scapa de celulita.

- Ce Presupune Aceasta ? -

Ce Presupune Terapia prin Vacuum in Remodelarea Corporala ?

Specialista Abba Salon face intai o analiza a clientei inainte de inceperea procedurii. Se determina tipul si stadiul celulitei, procentul de strat adipos, dar se tine cont si de ce doreste sa obtina clienta si in cat timp. Recomandarea generala este sa atingem rezultatul suprem in 2, maxim 3 luni)

Se determina zonele pe care dorim sa aplicam procedura prin care putem spune ulterior ca am „imbunatatit vizibil aspectul pielii”, dislocand grasimile ce duc la aparitia, mentinerea si inrautatirea aspectului dat de celulita, indiferent de stadiul acesteia.

Apa va fi eliminata prin formarea unui drenaj limfatic, dar si toxinele si celulele adipoase, redand un tonus ferm pielii dvs.

- Cum se Efectueaza ? -

Cum se Efectueaza Tratamentul Anticelulitic cu Vacuum ?

Exista cativa pasi de urmat atunci cand se demareaza acest tratament anticelulitic.

In primul rand, zona care urmeaza sa fie tratata trebuie sa fie curata si lipsita de uleiuri sau lotiuni. Apoi, se aplica pe piele un gel special care ajuta cupa ce efectueaza vidul sa alunece pe suprafata. Acest lucru trage pielea in cupa si ajuta la spargerea oricaror depozite de grasime de sub piele. Cupa este apoi miscata in asa fel incat ajuta la stimularea circulatiei sangelui si pentru a elimina orice urma de celulita suplimentara.

Miscarea utilizata in cadrul procedurii este extrem de similara cu cea de masaj profund, in care indiferent de tipul de cliente / persoane care utilizeaza procedura, experimenteaza beneficiile tratamentului intr-un mod extrem de placut, fara a avea de suferit. Astfel, celulele adipoase sunt dislocate, ducand la eliminarea lor prin drenaj limfatic, iar mecanismele naturale ale corpului sunt reactivate, restabilind fermitatea zonei.

- Durata, Preturi Si Contraindicatii -

Preturi, Durata Sedinta de Vacuum si Contraindicatii

Durata unei sedinte in tratamentul cu vacuum in cadrul salonului nostru este de 30 de minute, iar costul este de 80 RON, pret extrem de prietenos fata de competitia noastra.

Daca obtati pentru abonamentul de 10 sedinte, costul unei sedinte se reduce la 70 RON.

Abba Salon nu recomanda procedura pentru:

 • femeile insarcinate (indiferent de stadiul sarcinii)
 • persoanele ce sufera de epilepsie, boli de piele si boli cardiace, etc
 • persoanele ce sufera de fragilitate capilara, varice, etc
 • persoanele ce au avut interventii chirurgicale in mai putin de 3-3.5 luni
 

Daca nu esti foarte sigura ca poti opta pentru aceasta procedura, da-ne un telefon si clarificam toate detaliile.

Materialul de mai sus ereprezinta descrierea serviciului nostru, realizat in locatia din Bd. Iancu de Hunedoara 50 A (zona Dorobanti / Piata Victoriei), Sector 1, Bucuresti.

Pentru a fi la curent cu activitatea noastra, va rugam sa urmariti pagina noastra de Facebook.

 

Servicii Spa Ireprosabile

Arta unei Terapii Spa Perfecte

Un abonament la Abba Salon este cea mai sigura terapie de combatere a stresului zilnic – trupul este energizat si tonifiat in permanenta, celulita dispare, silueta nu numai ca se mentine, dar isi recapata conturul dorit si, mai presus de toate, beneficiezi de odihna mentala atat de necesara unei vieti fericite !

Vino la Abba Salon  − oaza ta de relaxare din inima capitalei !

Viziunea Abba Salon

Detaliile fac diferenta, iar noi credem asta

O zi de infrumusetare si relaxare, iti va reda pofta de viata si echilibrul interior, iar noi, la Abba Salon nu facem lucrurile in graba, ci oferim o atentie deosebita fiecarei viitoare prietene ce ne trece pragul.

Specialistii nostri iti recomanda ca, odata ce incepi un abonament bazat pe drenaj limfatic cu vacuum efectuat la Abba Salon, sa tii cont si de stilul de viata, dar si de alimentatia echilibrata, pentru a avea un rezultat optim, rapid si cu efect WOOW.

Alimentatie
0%
Vacuum Anticelulitic
0%
Odihna
0%