Epilare Definitiva Laser Abba Salon

epilare definitiva laser sector 1 bucuresti

Epilare Definitiva Laser Profesionala

Epilare Definitiva Laser - perfecta pentru orice tip de piele

Epilare definitiva laser Bucuresti | este o procedura moderna si
sigura care poate fi folosita pentru a elimina permanent firele de par nedorite, din orice zona a corpului. Aceasta procedura foloseste un laser special, care emite raze de lumina intensa ce patrund in piele si distrug radacinile firelor de par.

Pentru rezultate optime, sunt necesare mai multe sedinte, in functie de tipul pielii si grosimea firelor de par. Tehnologoa folosita de Abba Salon, Soprano Titanium Ice,  ofera rezultate excelente si confort sporit pentru doamnele care doresc sa isi imbunatateasca aspectul si sa se bucure de pielea catifelata pe termen lung.

Cuprins

- Epilarea Definitiva Soprano Titanium Ice | Ce este Aceasta -

Ce este Epilarea Definitiva Laser Soprano Titanium Ice ?

Epilarea definitiva laser Soprano Titanium Ice este o tehnica moderna de eliminare a parului nedorit, care utilizeaza tehnologie laser de top. Tratamentul inovator a fost dezvoltat pentru a oferi rezultate excelente si confort pacientilor, in timp ce minimizeaza disconfortul asociat cu o temperatura ridicata specifica unui aparat laser standard sau a unor metode clasice de epilare.

Acest laser emite impulsuri de lumina de inalta energie, care sunt absorbite de pigmentul din foliculul de par, distrugandu-l in mod eficient. Tehnologia Soprano Titanium Ice asigura o racire constanta a suprafetei pielii, prin faptul ca acest capat este racit constant in timpul tratamentului,  astfel incat sa se minimizeze disconfortul si riscul de avariere a tesutului inconjurator. De aici si denumirea de Titanium Ice.

 

Ce beneficii obtin folosind Epilarea Definitiva Laser Soprano Titanium Ice ?

Este o optiune excelenta pentru cei care doresc sa îndeparteze permanent parul din zone precum picioarele, spatele, linia de bikini, axilele si fata.

Printre multiplele beneficii obtinute, enumeram:

Rezultate excelente

Tehnologia laser utilizata in epilare definitiva laser Soprano Titanium Ice asigura rezultate excelente. Parul este eliminat in mod eficient, iar rezultatele sunt vizibile inca de la primele sedinte.

Confort sporit

Datorita racirii constante a suprafetei pielii, tehnica de epilare definitiva laser Soprano Titanium Ice ofera un nivel ridicat de confort. Pacientii simt o senzatie placuta si nu resimt durere sau disconfort semnificativ in timpul tratamentului.

Tratare rapida si eficienta

Tehnologia avansata a Soprano Titanium Ice permite tratarea rapida a zonelor extinse ale corpului. Durata sedintelor este redusa, iar pacientii isi pot relua activitatile obisnuite imediat dupa tratament.

Potrivit pentru toate tipurile de piele

Epilare definitiva laser Soprano Titanium Ice | este potrivita pentru toate tipurile de piele, inclusiv cele mai sensibile. Aceasta poate fi utilizata in siguranta pe pielea deschisa la culoare si pe pielea inchisa la culoare.

Eliminare durabila a parului

Una dintre cele mai mari avantaje ale tehnologiei de epilare definitiva laser Soprano Titanium Ice este eliminarea durabila a parului nedorit, fara ca foliculii de par eliminati sa se mai regenereze, astfel ca rezultatele sunt de durata.

In cele din urma, spre deosebire de alte tratamente, cum ar fi epilarea cu ceara sau electroliza, care pot cauza durere, dar si consuma mult de timp, tehnica epilare definitiva laser sector 1 bucuresti necesita doar 6-8 sedinte de tratament in cadrul salonului nostru, cu un disconfort minim. Tinand cont de aceste beneficii, epilarea definitiva cu laser merita cu siguranta luata in considerare pentru oricine are par nedorit pe corp, totul la preturi extrem de atractive.

 

Cate sedinte sunt necesare pentru epilare definitiva cu laser Alexandrite

Epilare definitiva laser sector 1 | Soprano Titanium Ice este extrem de eficienta in eliminarea parului nedorit. Cu toate acestea, rezultatele pot varia in functie de tipul de piele si de caracteristicile individuale ale fiecarei persoane. De obicei, sunt necesare mai multe sedinte pentru a obtine rezultate optime.

In functie de zona care trebuie tratata, pot fi necesare intre 1 si 8 tratamente de epilare pentru un rezultat complet. In timpul fiecarei sedinte, un fascicul laser este utilizat pentru a tinti si distruge foliculii de par nedorit sub suprafața pielii, lasand in urma o piele neteda si fara par.

Numarul de tratamente necesare depinde in cele din urma de fiecare persoana in parte, dar in medie este nevoie de aproximativ 1 sedinta pentru a vedea rezultate permanente. Tehnologia de epilare definitiva laser sector 1  folosita de Abba Salon este potrivita pentru toate tipurile si tonurile de piele, fiind considerata una dintre cele mai eficiente metode de epilare cu laser disponibile in prezent.

O sedinta de epilare definitiva laser Soprano Titanium Ice incepe cu pregatirea zonei de tratament. Specialistul va curata si va pregati pielea pentru a asigura o absorbtie maxima a energiei laserului. Apoi, laserul este aplicat pe zona dorita, iar pulsurile de lumina sunt emise pentru a distrugere foliculii de par.

Este important de retinut totusi ca epilarea permanenta nu se produce dupa o singura sedinta, astfel incat ar putea fi necesar un abonament pentru mai multe tratamente pentru a obtine rezultatul dorit.

Durata unei sedinte si zonele ce pot fi Epilate Definitiv cu Laser

Epilarea definitiva laser Soprano Titanium Ice poate fi aplicata pe o varietate de zone ale corpului, inclusiv:

  • Zona faciala (barbie, buze superioare, obraz)
  • Gat
  • Axila
  • Brate si antebrate
  • Spate si piept
  • Abdomen
  • Zona bikini
  • Picioare si coapse

Totodata inainte de tratament, specialistii Abba Salon va recomanda sa nu va expuneti excesiv la soare, cu cel putin trei zile inainte, fapt ce poate duce la iritarea pielii si la alte efecte secundare nedorite.

La fel de important este sa va asigurati ca toate instructiunile de dinaintea tratamentului sunt urmate intocmai, deoarece nerespectarea acestora ar putea duce la rezultate slabe sau la deteriorarea suplimentara a pielii. Aceasta include barbieritul sau epilarea cu ceara a zonei inainte de tratament, evitarea utilizarii oricarui produs pe zona respectiva si abtinerea de la plaja sau de la utilizarea paturilor de bronzare.

Durata unei sedinte de epilare definitiva poate varia in functie de zona tratata. De obicei, o sedinta dureaza intre 15 si 60 de minute, in functie de dimensiunea si complexitatea zonei.

Asa cum mentionasem anterior, numarul de sedinte necesare pentru rezultate optime poate varia de la persoana la persoana. De obicei, se recomanda intre 6 si 8 sedinte, cu o pauza de aproximativ 4-6 saptamani intre ele. Aceasta permite tratamentul tuturor foliculilor de par in diferite stadii de crestere.

In plus, asigurati-va ca discutati in prealabil cu medicul dumneavoastra despre orice afectiuni medicale subiacente pe care le aveti si care ar putea afecta rezultatele procesului de epilare. Urmarea acestor recomandari va contribui la asigurarea faptului ca tratamentul dumneavoastra decurge fara probleme si da rezultatele dorite.

Tehnologia de epilare definitiva laser Soprano Titanium ICE

Epilarea definitiva este potrivita pentru toate tipurile de piele, inclusiv cele sensibile. Tehnologia Soprano Titanium Ice permite ajustarea parametrilor in functie de nevoile individuale ale pacientului, asigurand astfel un tratament sigur si eficient.

Epilarea definitiva Soprano Titanium Ice este un tratament sigur, cu un risc minim de efecte secundare. Cu toate acestea, in unele cazuri, pot aparea usoare roseata sau iritatii temporare ale pielii, care se remit in scurt timp.

Epilarea definitiva Soprano Titanium Ice se distinge prin eficienta si confortul sau sporit in comparatie cu alte metode de epilare. Spre deosebire de epilarea cu ceara sau utilizarea aparatelor de ras, epilarea definitiva Soprano Titanium Ice ofera rezultate durabile si reduce disconfortul si iritatiile pielii.

Costul epilarii definitive laser Soprano Titanium Ice poate varia in functie de zona tratata si de numarul de sedinte necesare. Pentru a obtine o evaluare exacta a costurilor, se recomanda consultarea cu un specialist Abba Salon.

Servicii de Epilare Ireprosabile

Arta unei Epilari Laser Perfecte

Un abonament de 6 sedinte de Epilare Definitiva cu Laser la Abba Salon, este cea mai sigura si confortabila metoda de eliminare a parului nedorit – beneficiezi de o piele fina, catifelata, punand in valoare cea mai buna versiune a persoanei tale, putand sa-ti expui astfel silueta, asa cum iti doreai de atata timp !

Vino la Abba Salon  − oaza ta de relaxare in mijlocul capitalei !

Viziunea Abba Salon

Detaliile fac diferenta, iar noi credem asta

O zi de infrumusetare, relaxare si epilare cu ultima tehnologie laser, iti va reda pofta de viata si echilibrul interior, iar noi, la Abba Salon nu facem lucrurile in graba, ci oferim o atentie deosebita fiecarei viitoare prietene ce ne trece pragul.

Specialistii nostri iti recomanda ce abonament sa incepi bazat pe masaje profesionale sau epilare definitiva laser, totul efectuat tinand cont de stilul tau de viata, de alimentati, dar si de tipul de piele, totul pentru a avea un rezultat optim, rapid si cu efect WOOW.

Pentru a fi la curent cu oferte noastre, urmareste-ne pe Facebook.

Masaje
0%
Epilare Definitiva Laser Titanium Ice
0%
Odihna si alimentatie
0%