Galerie Foto Abba Salon

Interiorul si Aparatura Abba Salon

De ce Abba Salon ?

Procedurile efectuate in cadrul salonului nostru sunt realizate de specialisti acreditati, intr-un cadru linistit, relaxant si cat se poate de intim. Camerele sunt mari, dotate cu aer conditionat de ultima generatie, jaluzele electrice pentru a optimiza gradul de luminozitate, totul facut asa cum iti doresti.

Abba Salon este oaza ta de Relaxare din inima Bucurestiului… Asta iti putem garanta.
Uita de aglomeratia standard de la centrele de masaj.

interior Abba Salon
radiofrecventa abba salon
dermocell expert
Servicii Spa Ireprosabile

Arta unei Terapii Spa Perfecte

Un abonament la Abba Salon este cea mai sigura terapie de combatere a stresului zilnic – trupul este energizat si tonifiat in permanenta, celulita dispare, silueta nu numai ca se mentine, dar isi recapata conturul dorit si, mai presus de toate, beneficiezi de odihna mentala atat de necesara unei vieti fericite !

Vino la Abba Salon  − oaza ta de relaxare in mijlocul capitalei !

Viziunea Abba Salon

Detaliile fac diferenta, iar noi credem asta

O zi de infrumusetare si relaxare, iti va reda pofta de viata si echilibrul interior, iar noi, la Abba Salon nu facem lucrurile in graba, ci oferim o atentie deosebita fiecarei viitoare prietene ce ne trece pragul.

Specialistii nostri iti recomanda ca odata ce incepi un abonament bazat pe masaje profesionale si / sau tratamente corporale, efectuate la Abba Salon, sa tii cont si de stilul de viata, dar si de alimentatia echilibrata, pentru a avea un rezultat optim, rapid si cu efect WOOW.

Alimentatie
0%
Proceduri Abba Salon
0%
Odihna
0%