Tratamente Corporale​

Rezultatele Dorite, Obtinute Fara Durere

Alege Tratamentele Corporale Abba Salon

Atinge-ti obiectivele imediat, intr-un mod placut, relaxant, fara durere, fara bisturiu si fara efecte secundare. Imbunatatesti aspectul pielii inca de la prima sedinta, obtinand o tonifiere generala excelenta. Totul intr-un cadru extrem de intim, linistit si fara aglomeratie.

Alege Abba Salon. SUNA ACUM

radiofrecventa corporala

Radiofrecventa Hexapolara

Durata - 30 min | Elimina grasimea la nivelul celulelor prin efectul de termolipoliza selectiva. Efecte vizibile chiar după primul tratament efectuat la Abba Salon
cavitatie corporala ultralipo abba salon

Cavitatie Ultralipo

Durata - 30 min | Ultrasunetele de joasa frecventa dilata vacuola de grasime, imbunatatind tonusul si elasticitatea pielii, eliminand celulita si nodulii clasici.
tratamente corporale

Vacuum Bipolar

Durata - 30 min | Stimuleaza circulatia si metabolismul celular, creste productia de colagen si elastina, topeste celulita si reduce circumferinta adipocitelor.
dermocell expert bucuresti

Dermocell Expert

Durata - 30 min | Stimuleaza microcirculatia si limfodrenajul, ajutand la eliminarea lichidelor si a grasimilor acumulate, realizand o lipoliza in perfecta.
Servicii Spa Ireprosabile

Arta unei Terapii Spa Perfecte

Un abonament la Abba Salon este cea mai sigura terapie de combatere a stresului zilnic – trupul este energizat si tonifiat in permanenta, celulita dispare, silueta nu numai ca se mentine, dar isi recapata conturul dorit si, mai presus de toate, beneficiezi de odihna mentala atat de necesara unei vieti fericite !

Vino la Abba Salon  − oaza ta de relaxare in mijlocul capitalei !

Viziunea Abba Salon

Detaliile fac diferenta, iar noi credem asta

O zi de infrumusetare si relaxare, iti va reda pofta de viata si echilibrul interior, iar noi, la Abba Salon nu facem lucrurile in graba, ci  oferim o atentie deosebita fiecarei viitoare prietene ce ne trece pragul.

Specialistii nostri iti recomanda ca odata ce incepi un abonament bazat pe proceduri aferente Tratamentelor Corporale sa tii cont si de stilul de viata, dar si de alimentatia echilibrata, pentru a avea un rezultat optim, rapid si cu efect WOOW.

Alimentatie
0%
Tratamente Corporale
0%
Odihna
0%