Masaj de Relaxare Abba Salon

masaj de relaxare

- Reduce Stresul si Imbunatateste Circulatia -

Masaj de Relaxare = efecte uimitoare asupra starii generale

Masaj de relaxare Bucuresti | este o procedura de masaj care este conceputa pentru a ajuta beneficiara sa se relaxeze si sa se simta nu doar confortabil, ci de-a dreptul excelent.

Este adesea folosit ca o modalitate de a reduce stresul si tensiunea si poate fi, de asemenea, util in tratarea diferitelor afecțiuni. Acesta poate fi efectuat pe orice parte a corpului, dar se concentreaza adesea pe spate, gat si umeri.

Efectuat de specialistii Abba Salon are un important rol estetic, dar si de eliminare a stresului, prin faptul ca reduce detensioneaza masa musculara si induce o stare de bine la nivel general.

 

- La ce ne Ajuta Masajul de Relaxare? -

Ce este el si ce obtinem prin aceasta procedura?

Acest tip de masaj este conceput pentru a ajuta la relaxarea totala, promovand bunastarea si detensionarea. In cadrul procedurii se folosesc, de obicei, manevre blande si o presiune usoara, ce duce la instalarea generala a unei stari de bine. Daca se foloseste o presiune ridicata, cu miscari mai ample si mai intense, acesta este cunoscut si ca masaj de relaxare terapeutic.

Tehnica de aplicare folosita de specialistii Abba Salon  este o forma de terapie ce are ca scop imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei in tot corpul. Masajul de relaxare ajuta la reducerea stresului si la ameliorarea durerilor musculare (daca acestea exista).

Masajul de relaxare poate fi efectuat cu uleiuri aromatice pentru un efect calmant asupra tuturor simturilor, ducant la o eliberare completa de endorfine si serotonina, avand un efect extrem de benefic la nivel psihologic, desigur, totul combinat cu o muzica relaxanta.

Acest tip de masaj poate ajuta la ameliorarea stresului si a tensiunii, precum si la imbunatatirea circulatiei si reducerea durerii. De asemenea, poate fi util pentru anumite afectiuni, cum ar fi durerile de cap, durerile de spate si oboseala. Daca sunteti in cautarea unei modalitati de relaxare si intinerire, un masaj de relaxare poate fi exact ceea ce aveti nevoie.

Specialistii Abba Salon folosesc tehnici complexe de relaxare, efectuate prin masajul profesionist care este conceput pentru a ajuta beneficiarul sa se relaxeze si sa se simta nu doar confortabil, ci de-a dreptul excelent. Este adesea folosit ca o modalitate de a reduce stresul si tensiunea si poate fi, de asemenea, util în tratarea diferitelor afectiuni. Masajul de relaxare poate fi efectuat pe orice parte a corpului, dar se concentreaza adesea pe spate, gat si umeri. Este adesea folosit si pentru a trata durerea musculara, dar si pentru a reduce stresul. Poate fi efectuat cu uleiuri esentiale, care sunt uleiuri aromatice ce au proprietati medicinale.

 

- Masajul si Efectele Sale Asupra Intregului Organism -

Cele mai importante beneficii ale masajului de relaxare

Exista multe tipuri diferite de masaj, dar masajul de relaxare este unul dintre cele mai populare si benefice. Acest tip de masaj poate ajuta la ameliorarea stresului si a tensiunii, precum si la imbunatatirea circulatiei si reducerea durerii.

De asemenea, poate fi util pentru anumite afectiuni, cum ar fi durerile de cap, durerile de spate si oboseala. Daca sunteti in cautarea unei modalitati de relaxare si intinerire, un masaj de relaxare si o alimentati echilibrata poate fi exact ceea ce aveti nevoie.

Procedura de masajul functioneaza prin stimularea intregului sistemului nervos al corpului. Acesta crește fluxul sangvin si ajuta la eliberarea endorfinelor, care sunt calmantele naturale ale organismului. De asemenea, masajul ajuta la relaxarea mintii si la imbunatatirea calitatii somnului.

Asadar, daca sunteti in cautarea unei modalitati de a va relaxa si de a va destinde, un astfel de masaj ar putea fi exact ceea ce aveti nevoie. Iata cateva dintre principalele beneficii ale masajului de relaxare:
 
 • Masajul ajuta la reducerea stresului si a tensiunii.
 • Imbunatateste circulatia si instaleaza o stare generala de relaxare totala.
 • Masajul contribuie la imbunatatirea calitatii somnului.
 • Reduce oboseala si da un sentiment de bunastare.
 • Previne vergeturile.
 • Recomandat femeilor insarcinate.
 • Masajul amelioreaza tensiunea musculara si durerea din zonele afectate (daca exista).
 • De asemenea, imbunatateste mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor.
 • Masajul este o modalitate excelenta de a va rasfata si de a va simti bine.
 • De asemenea, ajuta la cresterea starii de spirit si a nivelului de energie.
 • Ofera-i un masaj partenerei tale si vei fi uimit de efectul de apropiere in cadrul relatiei.
 

Intelegand ce tehnici de masaj sunt cele mai eficiente, specialistii Abba Salon efectueaza procedura incat sa aveti parte de o relaxare totala, ajutand la relaxarea musculara, detensionare si eliminarea durerilor din anumite zone (daca e cazul, desigur), asigurandu-se un beneficiu imens la nivel venos, limfatic (drenajul limfatic) si capilar.

Ca un mic pont, va mai recomandam aceasta procedura, deoarece prin imbunatatirea circuitului sangvin / circulatia venoasa, se usureaza extrem de mult munca inimii, reducand extrem de mult sansele de complicatii cardiace.

Prin drenajul limfatic asigurat de aceasta procedura prin tehnici de masaj relaxare stiute doar de specialistii Abba Salon, va asiguram ca dimunuati sau chiar anulati orice sansa sa suferiti de staza limfatica (ex. – efleurajul mai energic, alunecari profunde pe membre, fricţiunile – activati circulatia limfei in sens centripet).

Procedura aplicata corespunzator stimuleaza aportul de agenti nutritivi dusi catre masa musculara, dar totodata favorizeaza eliminarea catabolitilor nocivi (peroxizi lipidici, acid lactic…), astfel ca, la nivel general stimuleaza elasticitatea si forta de contracţie a fibrelor musculare.

Astfel, putem spune ca cele mai importante beneficii obtinute prin realizarea masajului in mod profesional la Abba Salon, sunt: hidratarea pielii efectuat cu uleiuri esențiale de cea mai buna calitate, cu uleiuri aromatice care au inclusiv si proprietati medicinale, imbunatatirea si activarea circulatiei, reducerea stresului si a oboselii.

- Relaxare Completa la Bugete Rezonabile -

Preturi Masaj de Relaxare

Procedura recomandata de Abba Salon pentru o relaxare totala, neinvaziva si extrem de relaxanta porneste in cazul unor promotii de la 58 RON / sedinta, pret valabil pentru clientii noi, care vor sa incerce si sa testeze aceasta procedura. Acest pret este valabil exclusiv pentru o singura sedinta.

Ulteriorsedinta individuala de masaj este de 80 RON / 50 minute. La minutele aferente sedintei se adauga cele 10 minute de pauza ale terapeutului, astfel ca se calculeaza o ora intreaga de masaj.

Cea mai buna varianta din punct de vedere al raportului pret / cantitate, se poate opta pentru abonamentul de 10 sedinte (din sectiunea „Pachete”), unde rezulta un cost individual / sedinta de 70 RON / 50 minute.

Recomandarea noastra este de minimum 2 sedinte / saptamana, in total 100 minute de relaxare totala.

 

Servicii Spa Ireprosabile

Arta unei Terapii Spa Perfecte

Un abonament la Abba Salon este cea mai sigura terapie de combatere a stresului zilnic – trupul este energizat si tonifiat in permanenta, celulita dispare, silueta nu numai ca se mentine, dar isi recapata conturul dorit si, mai presus de toate, beneficiezi de odihna mentala atat de necesara unei vieti fericite !

Vino la Abba Salon  − oaza ta de relaxare din inima capitalei !

Viziunea Abba Salon

Detaliile fac diferenta, iar noi credem asta

O zi de infrumusetare si relaxare, iti va reda pofta de viata si echilibrul interior, iar noi, la Abba Salon nu facem lucrurile in graba, ci oferim o atentie deosebita fiecarei viitoare prietene ce ne trece pragul.

Specialistii nostri iti recomanda ca odata ce incepi un abonament bazat pe masaje profesionale efectuate la Abba Salon sa tii cont si de stilul de viata, dar si de alimentatia echilibrata, pentru a avea un rezultat optim, rapid si cu efect WOOW.

Alimentatie
0%
Masaj relaxare
0%
Odihna
0%