Dermocell

Tratament Anticelulitic cu Dermocell !

Tratamanetul de Endermologie cu Dermocell este o terapie cu puternic efect anticelulitic, constand in utilizarea unei tehnici de masaj transdermic mecanizat, cu vacuum.

Inventat acum aproximativ 20 de ani in Franta de catre Louis-Paul Guitay (LPG), tratamentul de endermologie ramane unul dintre cele mai eficiente proceduri in tratarea celulitei si remodelari corporale.

Tratamentul este nelipsit din orice schema de tratament corporal pe care terapeutii nostri o recomanda in urma evaluarii corporale. Este un tratament anticelulitic extrem de indragit de catre cliente.

Cum functionaza Dermocell-ul ?

Secretul din spatele tratamentului de endermologie este tehnologia revolutionara a aparatului Dermocell Expert care realizeaza un masaj transdemic vacuumat. Acesta face parte din ultima generatie de echipamente profesionale de estetica ce se angajeaza sa raspunda cu eficienta uneia dintre cele mai pretentioase cereri in domeniu: tratarea eficienta a celulitei chiar si in stadiile ei cele mai avansate.

Dermocell-ul foloseste metoda non-invaziva si non-agresiva a aspiratiei continue pentru un efect rapid si de lunga durata, impiedicand ulterior re-formarea aspectului de "coaja de portocala". Dar nu numai atat! Tratamentul cu Dermocell are efecte notabile si in tratarea adipozitatilor, vergeturilor, musculaturii supratensionate, a tulburarilor de circulatie periferica.

Rezultatele tratamentului cu Dermocell ?

Rezultatele exceptionale se datoreaza actiunii celor doua elemente principale ale Dermocell-ului: sistemul de vacuum si capatul de tratament (Key-modulul) maseaza tesutul in profunzime, realizand masajul transdermic vacuumat. Capatul de tratament are doua role mobile care actioneaza linear si perpendicular pe zona tratata, imprimand miscari succesive de rulare-palpare cu flux constant si continuu de aspiratie.

Miscarea rolelor produce un masaj anticelulitic intens si profund prin framantarea tesutului subcutanat, obtinandu-se o imbunatatire cu 200% a circulatiei sanguine si limfatice.Astfel, se dezvolta o forta suficienta pentru a dezintegra grasimile subcutanate, fara a afecta negativ straturile superioare ale epidermei.

Vacuum-ul exercitat genereaza o accelerare a circulatiei sangvine si limfatice.
Prin accelerarea microcirculatiei locale, tratamentul cu Dermocell permite refacerea tesutului atrofiat si imbunatateste tonicitatea musculaturii.

Straturile de grasime sunt defibrozate si grasimile mai usor de eliminat, retentia de apa si toxine redusa la minim, iar drenajul limfatic accelerat.

Centrul de Remodelare Corporala Abba Salon acorda o mare importanta tratamentului de Vacuum Dermocell Expert.

Va garantam acest serviciu la cele mai inalte standarde, intr-un cadru deosebit, pozitionat central in zona Dorobanti / Perla, la 5 minute de gura de metrou de la Piata Victoriei, zona Sector 1 , Bucuresti .

Va rugam sa vizualizati intreaga noastra gama de tratamente corporale :
https://abbasalon.ro/corporale/

Doriti sa fiti la curent cu ofertele noastre? Puteti fi la curent prin pagina noastra de FB:
https://www.facebook.com/abbasalon.ro/

1 Response

  1. Laura
    Procedura este minunata, iar rezultatele pe masura. Locatia si preturile deasemenea de recomandat!

error: Site protejat de legea drepturilor de autor !

Profita de Super Oferta ABBA SALON
50 de minute de Masaj Anticelulitic, la numai 58 RON
!
Suna acum - 0726 483 753